Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer
KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Anrop en veiledere som ikke er pålogget

Les mer

Ring og delta på våre spennende lydkurs

Les mer

Våre spåkvinner, seere og medier

Vil du bli spådd eller vite mer om din livssituasjon, utforske ditt indre og få hjelp og råd? Spør våre spåkvinner. Ring for spådommer på denne spålinjen døgnet rundt. Her tas du vare på og får eksperthjelp

 

IdaDu kan ringe meg online
Ida
Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på alvor?
IdaLedig 21492000Kode433
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
Trykk her for å ringe nå
Ida
Er du ute etter en god lytter? Som kan spå deg i tarot og som virkelig tar deg på alvor?

Mitt navn er Ida og jeg er født som et medium. Det vil si at jeg kan se verden i et klarere lys, et klarsyn. Jeg kan spå deg i tarotkort, og jeg får inn bilder fra den andre siden når jeg spår på spåtelefonen. Hos meg får du svarene du har lett lenge etter, svarene du aldri trodde du skulle få besvart. Jeg har selv opplevd at livet ikke bare består av solkinnsdager. Og dermed har jeg desto større empati med dem som trenger støtte og motivasjon i livet. Mine ekspertområder er relasjoner, økonomi og vegvalg generelt i livet. Jeg finner her på linjen for deg. Mange klemmer fra Ida.

x
LenaDu kan ringe meg online
Lena
Om du trenger en til å lytte, skal du ringe Lena. Hun er en god lytter og møter deg med et åpent og positivt sinn.
LenaLedig 21492000Kode465
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
Trykk her for å ringe nå
Lena
Om du trenger en til å lytte, skal du ringe Lena. Hun er en god lytter og møter deg med et åpent og positivt sinn.

Heisann, fint at du kanskje velger å ring meg. Jeg er åpen og møter deg med den profesjonalitet som mitt arbeide krever. Jeg er et åndelig medium, og kan derfor hente råd eller veiledning fra den andre siden. Når jeg så ser disse rådene sammen med min intuisjon og den samtalen vi har, kan jeg formidle et budskap som kan hjelpe deg i din situasjon. Jeg vet også at det kan være vanskelig å snakke om enkelte ting, ja, noen ganger direkte pinlig. Ikke bry deg om det. Jeg er her for deg, og det vi snakker om behøver ingen andre vite noe om. Det er min garanti overfor deg. Ring meg, så snakker vi om det du vil. Jeg vil gjerne hjelpe deg, husk det.

x
SiriDu kan ringe meg online
Siri

Siri vil hjelpe deg gjennom vanskene i livet. Hun er synsk og jobber med medial rådgivning. Hun kan også dyretolkning.

SiriLedig 21492000Kode763
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
Trykk her for å ringe nå
Siri

Siri vil hjelpe deg gjennom vanskene i livet. Hun er synsk og jobber med medial rådgivning. Hun kan også dyretolkning.

Hei! Jeg heter Siri og er synsk. Jeg kan se fremtiden din og få svar på mange spørsmål, jeg kan også gi deg gode råd for fremtiden og veilede deg rett når det føles verst. Jeg er en veldig forståelsesfull kvinne med et varmt hjerte. Jeg jobber med åndene og min sjette sans for å få svar du på dine bekymringer. Du kan spørre meg om alt fra kjærlighet til økonomi, jeg vil gjøre mitt beste for å veilede og hjelpe deg på den beste måten. Du kan også spørre meg om små ting og enkle områder, ingen spørsmål er gale. Hvis dyret ditt føles annerledes, eller hvis du føler at alt ikke stemmer, kan jeg tolke og forstå hva som ikke føles bra. Velkommen til å ringe meg. Varme klemmer Siri

x
AlexandraDu kan anrope meg
Alexandra
Føler du det som om du roter til livet ditt? Har du problemer du ikke vet hvordan du skal håndtere? Det er slike ting Alexandra som synsk spådame kan veilede deg i forhold til.
AlexandraUtlogget 21492000Kode807
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Alexandra
Føler du det som om du roter til livet ditt? Har du problemer du ikke vet hvordan du skal håndtere? Det er slike ting Alexandra som synsk spådame kan veilede deg i forhold til.

Jeg er en kvinne med sterke mediale evner, slik kan vi sammen finne ut av hvordan vi skal skape en situasjon der du har det bra og føler deg trygg fra begynnelsen. Still alle de spørsmålene du vil, og har du noe spesielt på hjertet så fortell det da vel! Jeg har alltid fått høre at jeg er en god lytter, sikkert ikke uten grunn. Jeg benytter først og fremst astrologi, tarotkort og kanalisering, men selvsagt bruker jeg mine synske evner da disse ofte gir meg dypere forklaringer på mange av de vanskelig spørsmålene. Jeg prøver alltid å gi alt jeg kan til hver enkelt som ringer meg, samtidig som jeg tar i mot deg med åpne armer, som om du er en god venn. Det er ingen ting som gir meg større glede enn å gjøre noen lykkelig ved at jeg bruker den kunnskapen jeg har. Jeg lærer også mye av det og utvikler det jeg allerede kan. Med et positivt utgangspunktser jeg fram til å gi deg den veiledningen og støtten jeg kan. Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag og at lykken skal være på din side. Varme hilsner fra din spåkvinne, Alexandra.

x
AlexiaDu kan anrope meg
Alexia
Alexia kommer fra ei slekt som alltid har vært medial. Disse gavene har hun også arvet. Hun har sterke bånd til englene sine og den veiledningen de gir. Nå venter hun åpå at du skal ringe, slik at hun kan hjelpe deg videre.
AlexiaUtlogget 21492000Kode459
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Alexia
Alexia kommer fra ei slekt som alltid har vært medial. Disse gavene har hun også arvet. Hun har sterke bånd til englene sine og den veiledningen de gir. Nå venter hun åpå at du skal ringe, slik at hun kan hjelpe deg videre.

Navnet mitt er Alexia. Jeg er en empatisk rådgiver med lang erfaring som finnes her på spålinjen. Det mediale har alltid vær tilstede i min slekt, og jeg har arvet disse gavene. Jeg har sterke bånd til englene mine og deres veiledning. Jeg benytter tarotkort, englekort og oraklekort i tillegg til bendel og min intuisjon for å komme fram til de svarene jeg gir deg. Når du ringer, finner vi ut hvilke hjelpemiddel som passer for å gi nettopp deg de rette svarene. Ingen spørsmål er for små eller for store, så jeg finnes her for deg og ventr på samtalen med deg. Klem fra Alexia.

x
AmandaDu kan anrope meg
Amanda

Presentation kommer snart

AmandaUtlogget 21492000Kode768
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Amanda

Presentation kommer snart

x
BelindaDu kan anrope meg
Belinda
Belinda er en varm, treffsikker seerske som er her for deg. Ved hjelp av tarotkort hjelper hun deg med å finne svar på dine spørsmål og gir deg åndelig veiledning.
BelindaUtlogget 21492000Kode718
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Belinda
Belinda er en varm, treffsikker seerske som er her for deg. Ved hjelp av tarotkort hjelper hun deg med å finne svar på dine spørsmål og gir deg åndelig veiledning.

Hei, Belinda heter jeg og har vært synsk i mange år. Mine gaver har gått i arv fra min mor, som jobbet som spådame, og også fra min mormor. Jeg benytter meg av tarotkort og min sterke intuisjon når jeg spår. Til meg kan du ringe for å få hjelp med alt fra relasjoner til jobb og karriere. Jeg er her for å hjelpe deg med dine spørsmål. Hos meg får du direkte og ærlige svar. som person er jeg positiv og jordnær, og elsker å hjelpe folk til et harmonisk og lykkelig liv. Jeg tar dune spørsmål og undring på alvor, og det du sier til meg blir hos meg. Velkommen til å ringe meg. Klem, Belinda.

x
BlancaDu kan anrope meg
Blanca
Her er Blanca som elsker sitt kall. Medial veiledning og spådom. Hun gjør sitt ytterste for å hjelpe deg videre i livet. Velkommen til å ringe henne.
BlancaUtlogget 21492000Kode794
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Blanca
Her er Blanca som elsker sitt kall. Medial veiledning og spådom. Hun gjør sitt ytterste for å hjelpe deg videre i livet. Velkommen til å ringe henne.

Hei, jeg er Blanca! En spådame som elsker sitt kall. Medial veiledning og spådom kommer til meg fra englene i kjærlighet og lys. Den gir meg den kraften jeg trenger for å gi deg del i min ekspertise. Englene hjelper meg med sin innsikt og kunnskap til alle dine hverdagslige problemer. Jeg bruker englekort, englehvisking, og pendel. Det er alt du trenger i løpet av spåtiden vår. Jeg jobber for lyset og ser i bilder i form av farger, skikkelser og lys. Mitt syn er sterkt og hjelper meg å svare ærlig og direkte på alle dine spørsmål. Jeg er god til å lytte og jeg gjør mitt ytterste for å hjelpe meg videre. Varme hilsener fra din spådame Blanca

x
CassandraDu kan anrope meg
Cassandra

Cassandra er en spåkvinne som gir medial rådgivning og helbredelse. Hun har også kunnskap om astrologi.

CassandraUtlogget 21492000Kode734
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Cassandra

Cassandra er en spåkvinne som gir medial rådgivning og helbredelse. Hun har også kunnskap om astrologi.

Hei jeg heter Cassandra! Jeg gir veiledning og formidler meldinger fra universet direkte til deg når du ringer til meg. Hele mitt liv har handlet om å være åndelig og føle energi fra forskjellige dimensjoner. Jeg leser auraen din, kommuniserer med dyr, renser energier, blant annet for å forutsi din fremtid. Vi kan også se på fortiden din hvis du ønsker det, selv om nåtiden er veldig viktig å være i. Noen ganger kan du få svar fra fortiden, hvis noe skjer i dette livet, er det forbundet. Sammen med universet kan vi skape betingelsene for at du skal kunne leve et harmonisk liv. Spør meg hvordan ting ser ut til deg på forhånd i alt fra kjærlighet og relasjoner til viktige spørsmål om din karriere. Det er noen verktøy jeg jobber med, jeg bruker vanligvis tarotkort og runer. Tarotkortene har mulighet til å formidle meldinger, og runene har veien med sterke energier fra en tidligere tid. Du kan spørre meg om noe som føles viktig for deg. Ingen tvil er for liten eller for stor egentlig. Du er velkommen til å ringe meg, jeg gleder meg til det.

x
EllenDu kan anrope meg
Ellen
Ellen er synsk og har lang erfaring og hjelper deg gjennom ulike situasjoner i livet, når du trenger en synsk rådgiver.
EllenUtlogget 21492000Kode406
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Ellen
Ellen er synsk og har lang erfaring og hjelper deg gjennom ulike situasjoner i livet, når du trenger en synsk rådgiver.

Mitt navn er Ellen. Her er du hjertelig velkommen. Jeg er en synsk kvinne med glimt i øyet og en veldig positiv livsenergi. Jeg ble født med gavene mine og jeg har jobbet med medial veiledning så lenge jeg kan huske. Allerede som veldig ung visste jeg at dette var mitt kall i livet og jeg elsker jobben min. Dersom du opplever at du går gjennom vanskeligheter i livet ditt kan jeg være til stor hjelp. Jeg har en evne til å lette stemningen slik at vanskelige ting ikke kjennes like tunge lenger. Spør meg om alt som kjennes viktig å vite noe om i livet ditt. Jeg bruker tarotkort når jeg gir veiledning, i tillegg til at jeg er klarfølt. Gleden ved å gi veiledning gjør at areidet mitt kjennes som en dans av kjærlighet og glede selv når visse situasjoner i livet kan være tunge. Jeg har lang erfaring innen dette og trenger du hjelp og vil prate, så er jeg her for deg.

x
GretheDu kan anrope meg
Grethe
Grethe er en synsk spådame som bruker de verktøyene som trengs for deg akkurat nå. Hun er klarfølt og kan derfor føle energiene fra andre dimensjoner som kan gi deg svarene du leter etter.
GretheUtlogget 21492000Kode766
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Grethe
Grethe er en synsk spådame som bruker de verktøyene som trengs for deg akkurat nå. Hun er klarfølt og kan derfor føle energiene fra andre dimensjoner som kan gi deg svarene du leter etter.

Jeg er en spådame som leser deg individuelt og føler meg frem til hva det er du trenger akkurat nå. Derfor kan det variere hvilke verktøy jeg bruker når du ringer meg, det er viktig at nået bestemmer det. Det kan være tarotkort, pendel, eller til og med litt hvit magi. Hvis du trenger hjelp med å tyde drømmer kan jeg være til hjelp for deg. Du kan få hjelp til å finne svarene du trenger for å forbedre noe i livet ditt og du kan også stille et konkret spørsmål om noe som kjennes viktig for deg. Jeg er en veldig god lytter og kommer gjerne med gode råd til deg. Intet spørsmål er for lite eller for stort. Sammen finner vi ut hvilke svar du har i deg og som du kanskje ikke har oppdaget ennå. Jeg ser frem til vår samtale, ring meg nå!

x
GudrunDu kan anrope meg
Gudrun
Gudrun har lang erfaring med det mediale, hun benytter tarotkort og tarotguidene som redskap. Hun tyder også drømmer, og den som ringer til henne blir garantert fornøyd.
GudrunUtlogget 21492000Kode432
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Gudrun
Gudrun har lang erfaring med det mediale, hun benytter tarotkort og tarotguidene som redskap. Hun tyder også drømmer, og den som ringer til henne blir garantert fornøyd.

Hei, jeg heter Gudrun. Min mediale veiledning kan gi deg gode råd når det gjelder nesten hva som helst: kjærlighet, økonomi eller relasjoner. Min spådom kan berike ditt liv med bevissthet. Når jeg spår bruker jeg tarotkortene mine som redskap. Jeg kan også tyde drømmene dine. Når man lærer seg å tolke tegn i drømmene sine kan man også forstå seg selv bedre. Min lange erfaring ed å spå gjør at jeg kan veilede deg med letthet. Jeg og mine tarotguider venter på å fåhjelpe nettopp deg. Ring meg når du trenger medial veiledning. Mange klemmer, Gudrun.

x
IsabellaDu kan anrope meg
Isabella
En spåkvinne som benytter tarot og pendel i sin søken etter svar fra den andre siden finner dere her. Isabella gir deg gjerne medial rådgivning i forskjellig uvissheter.
IsabellaUtlogget 21492000Kode872
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Isabella
En spåkvinne som benytter tarot og pendel i sin søken etter svar fra den andre siden finner dere her. Isabella gir deg gjerne medial rådgivning i forskjellig uvissheter.

Uansett om du søker svar eller forklaringer fra den andre siden, kan jeg hjelpe ved å være en forbindelse mellom disse to adskilte delene av verden vi lever i. På grunn av evnene mine kan jeg ofte ta opp stemmer eller meddelelser fra den andre siden av denne barrieren. Verden er et merkelig sted der man lett kan kjenne seg forvirret eller fortapt. Det er derfor jeg vil veilede deg. Si i fra da vel, om det er en spesiell måte jeg skal være på under veiledningen min. Jeg tilpasser meg alltid til dine ønsker og til din situasjon hvis det er mulig. De nærmeste vennene mine vil beskrive meg som en varm og behagelig person. Når du ringer meg, vil jeg at du skal føle deg velkommen. Om du klargjør spørsmålene og ønskene dine før du ringer, kan jeg gi deg mye bedre oppfølging. Det letter hjelpen og jeg vil hurtigere kunne fokusere energien min mot det endelige målet. Jeg ønsker deg et velbalansert indre, med positive tanker og energier. Klem fra Isabella, din spåkvinne.

x
JessicaDu kan anrope meg
Jessica

Presentation kommer snart

JessicaUtlogget 21492000Kode793
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Jessica

Presentation kommer snart

x
LeahDu kan anrope meg
Leah

Leah er ei kunnskapsrik og erfaren spåkvinne som kan hjelpe deg med alle slags problemer som dukker opp i hverdagen.

LeahUtlogget 21492000Kode411
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Leah

Leah er ei kunnskapsrik og erfaren spåkvinne som kan hjelpe deg med alle slags problemer som dukker opp i hverdagen.

Hei! Her her jeg, jeg heter Leah. Jeg har vært synsk siden jeg var et barn, og jeg tar gavene mine veldig seriøst. Meg kan du spørre om kjærlighet, familie, barn, jobb, ja... alt som hører hverdagen til. Jeg er rask og klarsynt, går rett på sak og gir konkrete og ærlige svar. Jeg kan også hjelpe deg med personlig utvikling. Jeg arbeider blant annet med tarotkort og pendler. Pendelen gir meg muligheten til å gi deg konkrete og raske svar på spørsmålene dine. Sammen kan vi finne den beste vegen for deg, og guide deg gjennom livets høye topper og dype daler. Jeg tar alle tankene og spekulasjonene dine på alvor. Mange hilsener fra Leah.

x
LindaDu kan anrope meg
Linda

Har du lyst til å snakke med som gir deg klare og tydelige svar, skal du ringe Linda.

LindaUtlogget 21492000Kode729
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Linda

Har du lyst til å snakke med som gir deg klare og tydelige svar, skal du ringe Linda.

Jeg heter Linda, og har utviklet evnene mine over lang tid. Andre oppdaget at jeg hadde mediale evner da jeg var lita. Jeg kan hjelpe deg gjennom vanskeligheter innen økonomi og karriere. Jeg kan også være en samtalepartner om du har kjærlighetsutfordringer. Jeg ser inn i framtiden og kan på den måten vise deg veien eller gi deg råd om veier du ikke bør velge. Jeg møter deg med et åpent sinn og gir deg tydelige svar. Ikke vær redd for å opne deg for meg, vær trygg på at det vi snakker om, blir mellom oss. Jeg vet jo godt at enkelt ting kan være vanskelige å snakke om, men jeg dømmer ingen, uansett hva livet har gitt deg av utfordringer tidligere. Ring meg i dag, så kan jeg hjelpe deg.

x
LiviaDu kan anrope meg
Livia

Livia er en seerske som tilbyr sin eksperthjelp til deg som søker åndelig og medial veiledning i livet.

LiviaUtlogget 21492000Kode443
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Livia

Livia er en seerske som tilbyr sin eksperthjelp til deg som søker åndelig og medial veiledning i livet.

Hei og velkommen til meg. Mitt navn er Livia og jeg kan gi deg en profesjonell spådom online. Jeg er et begavet medium med lang erfaring. Vil du ha en spådom så kan jeg svare deg om alt fra diin økonomiske situasjon til dine kjærlighets- og livsrelasjoner. Tarotkort kan gi deg veiledning hvis du står ved et veiskille. I slike tilfeller kan jeg rådgi deg om hvordan du bør vandre gjennom livet. Min intuisjon er veldig sterk og jeg har lett for å gi deg råd basert på din situasjon. Jeg kan veilede deg hvis du kjenner at livet ditt trenger å ta en ny retning.Ingen spørsmål er for små eller for store, og vi finner svarene sammen. Jeg er her for deg døgnet rundt, og ser frem til at du ringer. Klem, Livia

x
MajkenDu kan anrope meg
Majken
Majken er en spåkvinne med lang erfaring. Med spørsmålene sine hjelper hun mange mennesker.
MajkenUtlogget 21492000Kode401
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Majken
Majken er en spåkvinne med lang erfaring. Med spørsmålene sine hjelper hun mange mennesker.

Hei, velkommen til meg! Jeg heter Majken og ser fram til å hjelpe deg med alle mulige viktige spørsmål du kan tenke deg. Intuisjonen min er sterk, og jeg kan føle energier tydelig. Det er grunnen til at svarene mine er klare, tydelig og ærlige. I tillegg er det jo veldig viktig at du føler deg trygg når du snakker med meg. Jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for at du skal få svar på spørsmålene dine. Tarotkortene og pendelen min ligger klar ved siden av meg når jeg arbeider. Så... uansett om du vil bli spådd om fremtiden din eller om du heller vil få råd og tips om hvordan du kan komme videre i livet ditt, så får du svar fra meg. Jeg er god på å lytte, og mitt fokus er på deg når vi snakker. Ring nå da vel!

x
MariaDu kan anrope meg
Maria

Her har du en av linjens hekser, hun spår gjerne i tarot. Ring henne for mediale råd. Hun har mange års erfaring, og du kan føle deg trygg på henne

MariaUtlogget 21492000Kode728
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Maria

Her har du en av linjens hekser, hun spår gjerne i tarot. Ring henne for mediale råd. Hun har mange års erfaring, og du kan føle deg trygg på henne

Hei jeg heter Maria. Jeg har mange års erfaring med å spå i tarot. Jeg er flink til å gi mediale råd og se hvilken vei jeg skal ta når du er på et veiskille. Jeg ser frem til at du ringer meg med spørsmålene og bekymringene dine, og jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg. Jeg har et åpent sinn, og alt du sier til meg blir selvsagt mellom oss. Jeg er en god lytter og har et varmt hjerte, og du kan føle deg trygg på meg. Jeg kan se nye muligheter og kan også veilede deg i forskjellige situasjoner. Du er hjertelig velkommen til å ringe meg. Lys og varme. Maria

x
MatsDu kan anrope meg
Mats

Mats er en sertifisert healer som ved hjelp av sine evner og forskjellige verktøy kan hjelpe deg gjennom utfordringene dine

MatsUtlogget 21492000Kode749
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Mats

Mats er en sertifisert healer som ved hjelp av sine evner og forskjellige verktøy kan hjelpe deg gjennom utfordringene dine

Mitt navn er Mats, og mitt ml er å gjøre verden til et bedre sted og ditt liv til en bedre opplevelse. Det høres kanskje optimistisk ut, men jeg tror virkelig at man gjennom å arbeide med energiene sine og få nye perspektiv kan man forbedre livskvaliteten sin. I løpet av mitt liv har jeg vært heldig og fått hjulpet mange som hadde brukt for veiledning i utfordrende perioder i livet. Jeg er sertifisert healer, klarsynt og klartfølende, og jeg kan formidle de budskap du behøver å høre. Hos meg blir du møtt på en positiv måte og du får tydelige svar på spørsmålene dine. Hvis du har hatt en drøm du føler er betydningsfull, kan jeg hjelpe deg med å tyde den. Jeg har et åpent sinn og ser fram til å kunne hjelpe deg. Mats.

x
MikaelaDu kan anrope meg
Mikaela

Mikaela har vært i kontakt med englene så lenge hun kan huske. Hun formidler meldinger fra englene dine, og du får den veiledningen du trenger for å følge din livets veg. Hun er erfaren, og du kan føle deg trygg sammen med henne

MikaelaUtlogget 21492000Kode754
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Mikaela

Mikaela har vært i kontakt med englene så lenge hun kan huske. Hun formidler meldinger fra englene dine, og du får den veiledningen du trenger for å følge din livets veg. Hun er erfaren, og du kan føle deg trygg sammen med henne

Hei! Hjertelig velkommen til å ringe meg. Jeg heter Mikaela og er medial. Har hatt kontakt med engler og vært en ren kanal for engelmeldinger så lenge jeg kan huske. Englene er konstant til stede i livet mitt, guider og veileder meg hver dag. Jeg får energi og kraft i naturen sammen med dyrene og feene. Jeg hjelper deg som en ren kanal mellom dine engler og meg, og formidler meldingene og veiledningen du trenger for å følge din veg i livet. Noen ganger står det stille og vi vet ikke hvor vi skal gå, eller hvordan vi skal velge det ene framfor det andre. Noen ganger forstår vi ikke egentlig hva som er galt og hvorfor det er slik det er. Der kan jeg hjelpe deg med min intuisjon og kanalisering. Jeg jobber også med tarotkort og pendler. Jeg er et sertifisert englemedium, healer og livscoach. Om du ønsker det, vil jeg gi deg helbredelse under samtalen. Alt vi snakker om forblir hos meg. Du er hjertelig velkommen til å ringe meg. Mikaela

x
OscarDu kan anrope meg
Oscar

Presentation kommer snart

OscarUtlogget 21492000Kode898
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Oscar

Presentation kommer snart

x
PernillaDu kan anrope meg
Pernilla
Pernilla er en seerske på ekspertnivå. Hun er her for å være behjelpelig med den type veiledning og spådom du ønsker.
PernillaUtlogget 21492000Kode720
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Pernilla
Pernilla er en seerske på ekspertnivå. Hun er her for å være behjelpelig med den type veiledning og spådom du ønsker.


I lang tid har jeg benyttet meg av muligheten til å utvikle mine evner så jeg skal kunne gi mennesker i vanskeligheter den hjelpen de virkelig trenger. Kommunikasjon mellom mennesker er noe av det viktigste som finnes, derfor tar jeg alltid imot deg som kunde med kjærlighet og åpne armer. Jeg benytter meg først og frest av tarotkort, og gjennom dem kan jeg sebilder av din fortid, nåtid og fremtid. Vær ikke redd for å dele dine tanker og problemer med meg. Lenge har jeg visst at mitt viktigste formål er å hjelpe, så med lydhøre ører og med de evner jeg er i besittelse av tar jeg alle dine bekymringer på fullt alvor. Det spiller ingen rolle om det har med økonomi eller kjærlighet å gjøre, jeg har samme fokus på alle dine spørsmål. Med mine krefter kan jeg også gjennom mine chakraer oppfange stemmer og se fornemmelser av bilder fra den andre siden. Jeg ser frem imot den veledning jeg kan gi deg i livet og den visdom jeg kan dele med deg. Vennlig hilsen din seerske Pernilla.

x
RikkiDu kan anrope meg
Rikki

Rikki gir eksperthjelp når man står ved et vegskille og trenger hjelp for å komme videre i livet. Hun er alltid personlig og kjærlighetsfull og anbefales på det varmeste

RikkiUtlogget 21492000Kode740
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Rikki

Rikki gir eksperthjelp når man står ved et vegskille og trenger hjelp for å komme videre i livet. Hun er alltid personlig og kjærlighetsfull og anbefales på det varmeste

Hei. Jeg heter Rikki. Jeg vet at det finnes perioder i livet når det er vanskelig å vite hvor man skal vende seg med tankene og følelsene sine. Når saker føles tunge og når det ikke finnes noen enkle svar, kan man ha behov for veiledning. Alle behøver noen i blant som kan lytte og forstå nær man føler seg på villspor og ting føles vanskelig. Jeg er en god lytter og finnes her for deg når du behøver det, når det er tungt, eller du bare behøver noen å snakke med. Jeg føler energier og med hjelp av mine evner kan jeg lett hjelpe deg med å finne den rette vegen i livet. Jeg ønsker deg alt godt og jeg håper vi høres snart. Varme hilsner fra Rikki.

x
SagaDu kan anrope meg
Saga
Sagah er varm, lett å prate med, og hun kan hjelpe deg i riktig retning i alle livets spørsmål. Hun er en god lytter og elsker å få hjelpe og veilede mennesker.
SagaUtlogget 21492000Kode758
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Saga
Sagah er varm, lett å prate med, og hun kan hjelpe deg i riktig retning i alle livets spørsmål. Hun er en god lytter og elsker å få hjelpe og veilede mennesker.

Hallo, her har vi meg! Jeg heter Sagah, og er en varm og kjærlighetsfull spådame her på linjen. Synske evner har alltid vært omkring meg, og jeg har selv arvet mine gaver fra min kjære mormor. Jeg har alltid hatt evnen til å veilede mennesker og se det som skal komme! Jeg bruker tarotkort for å forsterke budskapet jeg får, og gi deg den best mulige spådommen. Jeg får også budskap fra mine engler og fra den andre siden. Med pendel kan jeg raskt få svar på ja/nei-spørsmål, og jeg gjør alltid mitt beste for at du skal få mest mulig ut av vår samtale. Lys og kjærlighet, Sagah.

x
SallyDu kan anrope meg
Sally

Sally er et medium fra Danmark. Hun har mye kunnskaper innen det mediale, og lang erfaring med å veilede. Hun har også evnen til å kommunisere med dyr, og hun kan lese av din aura. Hos Sally får du god veiledning. 

SallyUtlogget 21492000Kode463
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Sally

Sally er et medium fra Danmark. Hun har mye kunnskaper innen det mediale, og lang erfaring med å veilede. Hun har også evnen til å kommunisere med dyr, og hun kan lese av din aura. Hos Sally får du god veiledning. 

Jeg heter Sally og kommer fra Danmark, og jeg vil ønske deg varmt velkommen til å kontakte meg. Jeg har medfødte gaver som hjelper i veiledningen og med å se fremover i tid. Jeg får svar gjennom kanaliseringer men bruker også englekort og englehviskinger i samtalene mine. Je er god til å lytte, og ydmyk overfor de tingene du ønsker å ta opp med meg. Samtalene våre er private og alt blir naturligvis mellom oss. Hvis du ikke har kontaktet et medium tidligere eller hvis du føler deg usikker vil jeg guide deg gjennom samtalen. Jeg kan også hjelpe med din egen åndelige utvikling hvis du ønsker det. Temaer jeg kan hjelpe med er familiespørsmål, kjærlighetsbekymringer, spørsmål om karriere eller økonomi. Jeg kommuniserer også med dyr, så hvis du har spørsmål i forbindelse med et kjæledyr kan du ringe til meg. Jeg kan se din aura og føle energiene dine, og vil forsøke å bidra til at du blir mer balansert i løpet av samtalen. Redskapene jeg bruker er blant annet pendel og krystaller. Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg! Sally

x
SusanneDu kan anrope meg
Susanne

Susanne hjelper deg med sin pendel og englekort, men også som healer.

SusanneUtlogget 21492000Kode775
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Susanne

Susanne hjelper deg med sin pendel og englekort, men også som healer.

Hallo, jeg heter Susanne, og gleder meg til å snakke med deg. Som en voksen person har jeg forståelse for at livet kan by på utfordringer. Selv oppdaget jeg mine evner som en voksen person, noe som jeg ser på som en styrke. Jeg har selv levd og opplevd livets realiteter. Det gjør at jeg er åpen for at ingen er perfekte. Selv om jeg har levd en tid, har jeg lært at også jeg trenger hjelp i mitt arbeide. Den hjelpen henter jeg fra mine guider, mine englekontakter. I tillegg benytter jeg kort og pendel for å kunne gi deg gode svar. Mange ganger kan de utfordringene du har skape spenninger og blokkeringer i de indre energistrømmene dine. Disse kan jeg med mine kunnskaper innen healing hjelpe deg med. Ring meg, så finner vi ut av hva som skal til for å hjelpe deg videre.

x
TindraDu kan anrope meg
Tindra

En åndelig hvit heks som gir deg spåtjenester. Som spådame bruker hun tarotkort, englekort og klarsynt kunnskap.

TindraUtlogget 21492000Kode424
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Tindra

En åndelig hvit heks som gir deg spåtjenester. Som spådame bruker hun tarotkort, englekort og klarsynt kunnskap.

Jeg kan med min gave som klarsynt guide deg gjennom livets ulike hendelser og hjelpe deg å se den riktige vei å gå. Spåtjenester gjør det mulig for meg å gjennom klarsynt veiledning hjelpe deg å finne de klarsynte svarene du trenger. Man trenger bare eksperthjekp til å finne veien. Jeg jobber en del med drømmetyding, og mest med spåtjenester i forhold til relasjoner og samliv. Dette er noe jeg brenner for. Når mennesker hører at jeg er heks, trekker se seg ofte unna. Jeg finnes her for deg, for å gi deg klarsynt bistand og spådom. Vi som er hvite hekser lever i takt med naturen og vil hjelpe mennesker så godt vi kan. Du er velkommen til å kontakte meg her på for å då hjelp til å få konkret og klarsynt eksperthjelp.

x
ToveDu kan anrope meg
Tove
Tove analyserer drømmer og bruker tarotkort når hun spår om din fremtid. Hun er et sertifisert medium som gjerne hjelper deg.
ToveUtlogget 21492000Kode719
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Tove
Tove analyserer drømmer og bruker tarotkort når hun spår om din fremtid. Hun er et sertifisert medium som gjerne hjelper deg.

Velkommen hit, mitt navn er Tove! Jeg er et utdannet medium med synske gaver som har vært i slekten min i generasjoner. Opp igjennom årene har jeg utviklet gavene mine innen flere områder, så jeg kan være til hjelp for deg med mer enn spådom. Jeg kan for eksempel analysere drømmer som ike vil slippe taket i deg, rense energier eller bistå i din åndelige utvikling. Når man åpner opp og utvikler sine mediale gaver så åpnes det stadig nye dører. Jeg kommuniserer med dyr hvis du har et husdyr som du trenger å vite mer om, like gjerne som jeg bruker tarotkort og spår om nåtiden eller fremtiden. Du kan spørre meg om alt som det er viktig for deg å få svar på. Jeg bruker min intuisjon og du får alltid ærlige svar av meg, jeg har et åpent sinn og dømmer ingen. Når som helst her i livet kan man kjenne at man sitter fast og trenger hjelp til å komme videre. Jeg viser deg veien, og til det tar jeg hjelp av min sjette sans og av hele universet! Du er i trygge hender hos meg og det vi snakker om blir mellom bare oss to. Tenk gjennom hvilke spørsmål du vil stille og ring meg gjerne. Jeg er her for deg.

x
ValentinaDu kan anrope meg
Valentina

Presentation kommer snart

ValentinaUtlogget 21492000Kode738
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Valentina

Presentation kommer snart

x
VincentDu kan anrope meg
Vincent
Vincent er sertifisert som medium og hjelper deg med råd innenfor alle områder
VincentUtlogget 21492000Kode418
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Vincent
Vincent er sertifisert som medium og hjelper deg med råd innenfor alle områder

Hei, gøy at du fant meg. Jeg heter Vincent! Jeg er et medium og er til og med sertifisert innen healing. Det betyr at jeg kan hjelpe deg innen ganske mange områder. Jeg hjelper deg med veivalg i livet, gir råd innen alle områder og er opptatt av at du skal føle deg trygg når du ringer til meg. Jeg analyserer drømmene dine om du trenger den hjelpen, men også kontakt med den andre siden, om du trenger det. Noen ganger føler man seg bortkommet i livet, uten å vite eller å forstå hvorfor. Jeg hjelper deg også gjennom vanskeligheter og gir deg råd innen alle områder. Ingen spørsmål er for små eller for store. Når jeg kommuniserer med ånder, kan jeg ikke garantere at det er akkurat den ånden som du spør etter som dukker opp. Noen ganger kan det være en annen ånd som presser seg foran i køa. Når du snakker med meg, kommer du til å få innsikt, en forståelse for hva du trenger å gjøre for å komme til det neste stadiet i livet ditt, det å komme framover. Jeg venter på at du skal ringe meg!

x
ZagaDu kan anrope meg
Zaga
Allerde som barn var det mulight for mig at hjælpe andre, gerne mine forældre og søskene. Det har vært en lang karriere, men den har givet mig indsigt og forståelse for det her arbejde og mulighed for at udvikle mine evner,
ZagaUtlogget 21492000Kode475
Hjertelig velkommen til oss på Spåland! Våre utvalgte veiledere hjelper deg på best mulig måte. Ring 21492000 for å bli spådd og få hjelp. I menyen trykker du 1 for så prate med første ledige spådame, 2 for å lytte til presentasjonene og 3 om du allerede vet hvem du ønsker å prate med. Trykk 9 når du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. 39.90 kr/min
For å prate med denne rådgiveren/spåtjenester ringer du 21492000 og velger 2 i menyen. Tast så inn rådgiverens tresifrede kode og venter i telefonen, når rådgiveren logger inn, kobles dere sammen.
Klikk her for å anrope
Zaga
Allerde som barn var det mulight for mig at hjælpe andre, gerne mine forældre og søskene. Det har vært en lang karriere, men den har givet mig indsigt og forståelse for det her arbejde og mulighed for at udvikle mine evner,

Hjertelig velkommen til meg. Jeg heter Zaga og er et medium som bruker mine mediale kunnskaper på flere områder. Jeg hører, ser og kjnner det på meg når jeg kanaliserer budskap til deg fra universet. Vil du snakke med en medial veileder med lang erfaring har du kommet rett. Jeg hjelper deg gjennom vanskeligheter og jeg hjelper deg med din spirituelle utvikling dersom du ønsker det. Det finnes ingen dumme spørsmål, ei heller spørsmål som er for store. Jeg kan ta kontakt med den andre siden om du vil snakke med noen av dine nærmeste som finnes der. Ofte er de vi elsker sammen med oss fra den andre siden som hjelpere eller veiledere. Vi mennesker kan jo oppleve unaturlige ting, ting som ingen kan forklare. Da er det fint å få hjelp fra et medium. Så nøl ikke, men ring meg. Jeg venter på at du skal ringe.

x
 

Tips din venn om Spåland!

Fyll inn ditt navn og din venns epostadresse og klikk på "send". 


Ditt navn: Din venns e-postadresse
Send
x

Prisen for å ringe vår tjeneste på 21492000 er 39.90 kr/min. Spåland tilbyr deg en diskret og anonym betaling i etterkant via faktura

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse