Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer
KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Anrop en veiledere som ikke er pålogget

Les mer

Ring og delta på våre spennende lydkurs

Les mer

Regler og Vilkår

Regler og Vilkår

Spåland tilbyr profesjonelle veiledere som er håndplukket og godkjente. Vi garanterer at du får den beste mulige servicen og kvalitative svar på spørsmålene dine. Alle samtaler på linjen er konfidensielle. Klikk på veilederens tekst eller bilde for å lese mer om dennes kompetanse og evner.

Er du usikker på hvem du skal velge, kan du ta en av testene våre. Etter at testen er gjennomført, kommer det nemlig til å bli foreslått en veileder på bakgrunn av de svar du ga i testen.

Er ikke den veilederen du bestemte deg for pålogget, kan du velge å kalle på denne. Det gjør du med et enkelt trykk på en knapp i telefonmenyen. Da blir det sendt et anrop til veilederen, som kan logge seg på og kobles sammen med deg.

I telefonmenyen tilbyr vi også spennende lydkurs laget av eksperter på de aktuelle områdene. Disse lydkursene er gratis.

Ring 21492000 for å komme til Spålands telefontjeneste. Våre veiledere svarer der på de fleste spørsmål, men gir ingen råd om sykdommer, graviditeter eller spill. Du kan trygt henvende deg til våre veiledere, alle arbeider etisk korrekt og med fokus på dine interesser. Skulle du i løpet av samtalen med en veileder ønske å gå tilbake til hovedmenyen, trykker du 9 på din telefon.

Samtalen koster 39.90 kr/min per minutt, minstebetaling 15 minutter. Du betaler via en anonym faktura som sendes deg, enten som brev eller via e-post. Det eneste som kommer i tillegg, er en faktureringsavgift på kroner 95. Fakturaen skal betales i løpet av 20 dager fra fakturadato. For å ringe, må du være over 18 år og være eier av telefonabonnementet du ringer fra, eller ha tillatelse fra eieren.

Om du ikke blir koblet opp, kan grunnen være at du har nådd den kredittgrensen du har. Så fort du har betalt din faktura, kan du igjen benytte tjenesten. Om du allikevel vil benytte tjenesten må du kontakte vår kundeservice. Om du har skjult eller hemmelig nummer, kan vi ikke koble deg til vår tjeneste. Vi ber deg da kontakte vår kundeservice som så kan hjelpe deg.

Om du vil motta SMS når vi har gratiskampanjer, klikk HER. Får du allerede SMS, men vil stoppe dette framover, da klikker du HER.

På denne siden benytter vi kun bilder og grafiske elementer som vi har rett til å benytte, enten arkivbilder kjøpt på lisens fra bildebyråer eller veilederens egne bilder som vi har fått tillatelse til å publisere.

Tips din venn om Spåland!

Fyll inn ditt navn og din venns epostadresse og klikk på "send". 


Ditt navn: Din venns e-postadresse
Send
x

Prisen for å ringe vår tjeneste på 21492000 er 39.90 kr/min. Spåland tilbyr deg en diskret og anonym betaling i etterkant via faktura

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse