Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer
KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Anrop en veiledere som ikke er pålogget

Les mer

Ring og delta på våre spennende lydkurs

Les mer

Lydkurs

Vil du ikke bli spådd? Du er ikke interessert i spådommer? Gløtt på døren til en større verden. Våre lydkurs lærer deg alt du behøver å vite om det paranormale og tar deg dypere inn i emnet.


  • For å komme til lydkursene ringer du 21492000 og velger 3.
  • Der får du høre hvilke kurs vi tilbyr og du velger hvilket du vil høre på.
  • Vil du avbryte lydkurset, trykker du stjerne. Vil du snakke med en av våre rådgivere, trykker du 0.
Drømmetydning - dine drømmer avspeiler ditt liv
Drømmetydning - dine drømmer avspeiler ditt liv

Drømmer kan være spennende og fylt av glede. Eller så kan vi ha mareritt og kjenne oss triste. Men hva betyr egentlig drømmene? Finnes det virkelig et budskap bak drømmer? Ja, det gjør det, og her kan du lære deg å tyde en del av dine drømmer.

Velg: 1
Meditasjon - finn din indre stemme
Meditasjon - finn din indre stemme

Meditasjon - finn din indre stemme. I dag lever vi i en verden som er full av stress, uro for fremtiden og en masse vi må gjøre. Men det viktigste i livet er å lytte til seg selv. Ditt indre vil veilede deg frem i livet på en harmonisk måte. Lytt til vårt lydkurs for å lære deg hvordan meditasjonen kan hjelpe deg.

Velg: 2
Rens ditt hjem - blås bort negativ energi
Rens ditt hjem - blås bort negativ energi

Ditt hjem er et sted der du vil kunne føle fred. Men iblant kjennes det som å gå inn i en mørk sky når vi kommer hjem. Det er fordi vi har for mye negativ energi i hjemmet. Her får du lære utførlig hvordan du går frem for å rense ditt hjem fra disse negative energiene.

Velg: 3
Sov bedre - slik får du bedre søvn
Sov bedre - slik får du bedre søvn

Sover du dårlig om natten? Det er et vanlig problem og kan være usunt. Du har sikkert hørt det ene tipset etter det andre. Men har du spurt deg hvilken hjelp naturen kan gi deg? I dette lydkurset får du unik kunnskap om hva naturen kan gjøre for å hjelpe deg.

Velg: 4
Heksekunst - finn frem i naturens eget apotek
Heksekunst - finn frem i naturens eget apotek

I dag benytter vi oss av medisin fra apotek eller butikker. Men det er ikke alltid at den medisinen er det vi trenger. Til mange formål har naturen alt vi trenger. I dette lydkurset lærer du deg hvilke planter og urter som er bra for din kropp og helse.

Velg: 5
Kama Sutra - Lær deg å utforske livets nytelse
Kama Sutra - Lær deg å utforske livets nytelse

Kama Sutra lærer oss hva det innebærer å være ydmyk. Hvordan vi skal skrelle av oss det harde skallet vi bærer for å kunne nyte alle livets farger. Vi får se oss selv og vår partner for det vi er. Her lærer du deg hvordan Kama Sutra kan gi glede og kjærlighet i livet.

Velg: 6
Chakra - forbedre energistrømmene i deg
Chakra - forbedre energistrømmene i deg

Kroppen har egne energifelter som både tar inn energi og sender ut energi. Disse energifeltene behøver iblant å åpnes opp. Her får du kunnskap om hvert chakra og hvor på kroppen du finner dem. I lydkurset får du også lære deg hvordan du kan åpne opp disse energifeltene for å føle deg bedre.

Velg: 7
Tankens kraft - gjør det umulige mulig
Tankens kraft - gjør det umulige mulig

Har du noengang kjent at tankene dine gir deg kraft? Vår egen tankeverden kan gjøre at vi kjenner oss bedre, og en positiv tanke kan gi et positivt resultat. Gjennom å ta et lydkurs lærer du mer om hvilke resultater tankens kraft kan gi deg

Velg: 8
Beskyttelse - la naturen beskytte deg
Beskyttelse - la naturen beskytte deg

Vi kan alla komme ut for triste opplevelser og negative følelser. Naturen er så vakker og perfekt at den har alt vi behøver for å beskytte oss fra noen av disse negative følelsene og opplevelsene. Her lærer du deg hvilke redskaper og metoder du kan bruke for å unngå vanskeligheter og få beskyttelse.

Velg: 9

Tips din venn om Spåland!

Fyll inn ditt navn og din venns epostadresse og klikk på "send". 


Ditt navn: Din venns e-postadresse
Send
x

Prisen for å ringe vår tjeneste på 21492000 er 39.90 kr/min. Spåland tilbyr deg en diskret og anonym betaling i etterkant via faktura

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse